Acun'un Biricik Eşi Şeyma Subaşı İğne İpliği Döndü,İştahım Yok Açıklaması Yaptı

Acun Ilıcalı ile ilerleyen günlerde dünya evine girecek olan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden yolladığı foto da çok zayıfladığı görüldü Halk tabiri ile iğne ipliğe dönen gelin adayı iştahım yok notu düştü

Şeyma Subaşı bugün de Instagram'ın hikaye kısmından takipçileriyle iştah durumunu paylaştı. Şeyma, zayıf halinin videosunu "Daha fazla yemek yemezsem yok olacağım. İştahım yok" notuyla paylaştı.


 
Bunu gören takipçileri ise,"İnanılmaz zayıflamış, yok artık, düğün heyecanı mı bu, Şeyma kesin yemek yemiyor, bilerek böyle paylaşıyor" şeklinde yorumlarda bulundu
 

Tv8 kanalının sahibi sunucu Acun Ilıcalı Varmısın Yokmusunda tanıştığı aşkı Şeyma Subaşı ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.Spor tv camiasından bir çok ünlünün katılacağı düğün için geri sayım başladı.Acun Ilıcalı ile kızının annesi Şeyma Subaşı, Fransa’nın sosyetik sahil kasabası St.Tropez’de evlenecek. 250 kişi düğüne davetli. Sessiz sedasız yapılacak nikaha ise sadece şahitler katılacak.Saint Tropez’ye komşu olan Marsilya kentindeki Türkiye Konsolosluğu’nda 18 Eylül’de imzalar atılacak. Acun Ilıcalı’nın şahitliğini yakın dostu Esat Yontunç yapacak. Şeyma Subaşı’nın şahidi ise ablası Kübra Subaşı olacak.

Düğün için özel bir davetiye dizayn edildi. Şeyma Subaşı’nın seçtiği davetiyenin en büyük özelliği sade olması. Davetiye dikkat çeken başka bir detay ise katılımın 9 Ağustos çarşamba gününe kadar bildirilmesi gerektiğiFransa'da davetliler geldikten bir gün sonra gerçekleşecek düğün sonrası, parti yapılacağı ortaya çıktı.