Asla Vazgeçmem'den Tugay Mercan Ekin Türkmen İle Sarmaş Dolaş Görüntülendi

Show Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden biri olan ve orada kendisini Cahit karakteri ile tanıdığımız Tugay Mercan geçtiğimiz günlerde gündeme hakkında çıkan dedikodular ile gelmişti. Şimdi ise gündeme Ekin Türkmen ile sarmaş dolaş görüntülenen Tugay mercan herkesi şok etti.

Magazin dünyasında gizli saklı yaşanan bir aşk daha önceki gece gün yüzüne çıktı.geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de baş başa kahvaltı yapan güzel oyuncu Ekin Türkmen ile meslektaşı Tugay Mercan, "Sadece arkadaşız" diyerek aşk iddialarının önüne geçmeye çalışmıştı. İlişkilerini gizli tutmak için magazin basınının olmadığı yerlere gitmeye özen gösteren ikili, önceki gece faka bastı. Acarkent'teki Günaydın Restaurant'ta baş başa yemek yiyen Türkmen ve Mercan, sarmaş dolaş objektiflere yakalandı.


ROMANTİK ANLARI GÖRÜNTÜLENDİ

Yemek için gittikleri mekanda yaklaşık 4 saat oturan sevgililerin samimiyeti gözlerden kaçmadı. Sürekli el ele göz göze sohbet eden ikili, fotoğraflarının çekildiğinden habersiz şekilde romantik anlar yaşadı.

TATİL PLANI YAPTILAR

Daha önce popçu Murat Dalkılıç'la aşk yaşayan Ekin Türkmen'in, Tugay Mercan'ın boynuna sarıldığı anlar objektiflere takıldı. İkilinin masada tatil planları yaptığı da öğrenildi.Şu sıralar bir projede görev almayan Türkmen'in, Mercan'la ilişkisini önümüzdeki günlerde ilan edeceği konuşulanlar arasında.