Ata Demirer Yeni Filmi İle Bomba Gibi Geliyor, Bakın Hangi Karakterle

Ekranların sevilen komedyen oyuncularından birisi olan yakışıklı oyuncu Ata Demirer geçtiğimiz günlerde gündeme yaptığı açıklamaları ile gelmişti. Şimdi ise gündeme Olanlar Oldu filmi ile ekranlara gelecek olan Ata Demirer dödü teyze karakteri ile izleyici karşısında olacağı öğrenildi.

Ata Demirer'in yeni filmi "Olanlar Oldu"nun fragmanı yayınlandı. Ata Demirer'in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı "Olanlar Oldu" filminde Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon, Seda Güven ve Renan Bilek gibi önemli isimler rol alıyor.

Ege’de geçen ve sıcak bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Olanlar Oldu” filminin filminin vizyon tarihi ise 20 Ocak 2016 Cuma.Ata Demirer hayranları tarafından merakla beklenen Olanlar Oldu filminin çekimleri için Ağustos ayında start verilmişti. Komedi filmi olanlar olduğu için Ata Demirer'in yanısıra Salih Kalyon da başrollerde yer alarak kahkaha tufanına davetiye çıkarıyorlar. BKM film tarafından yapımcılığını üstlenen Olanlar Oldu sinema filmi yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül bulunuyor .