BJK'li Futbolcu Caner Erkin Şükran Ovalıya 7 Milyon Dolar ye Ev Aldı,Bakın Nereden Aldı

Yeşil sahaların usta isimlerinden birisi olarak kendisini tanıdığımız ünlü futbolcu Caner Erkin geçtiğimiz günlerde gündeme hakkında çıkan önemli iddialar ile gündeme gelmişti. Şimdi ise gündeme güzeller güzeli eşi Şükran Ovalı'ya yaptığı jestler ile gündeme gelen ünlü oyuncu Caner Erkin'in eşine 7 milyon dolara daire aldığı ileri sürüldü.

Bu yılbaşında oyuncu Şükran Ovalı'yla evlenen Beşiktaşlı Caner Erkin'in eşine yaptığı jestlerin ardı arkası kesilmiyor. Ünlü futbolcu, yurt dışından ev isteyen eşinin bu isteğini de kırmadı. Erkin'in Miami Sunny İsles Beach'teki okyanus manzaralı 'Porsche Design Tower' adlı gökdelenden 7 milyon dolara (25 milyon TL) lüks bir rezidans satın almak için kolları sıvadı. Beşiktaşlı yıldız, daha önce aynı yerden rezidans alan arkadaşı Ömer Pınarlı'nın kendisi için yaptığı canlı yayınla rezidans hakkında bilgi sahibi oldu. Eşiyle lüks daireye hayran kalan futbolcu, kaporayı hemen gönderdi.

ACAR ÇİFTİNE KOMŞU OLDULAR
Caner Erkin'le Şükran Ovalı, sosyetik çift Hande - Erdinç Acar'ın da evinin olduğu 60 katlı 195 metre yüksekliğindeki gökdelenin 30. katındaki 3 yatak odalı ve 4 banyolu rezidansta karar kıldı. Yıllık kazancı ortalama 2.2 milyon euro (yaklaşık 9 milyon 200 bin TL) olan Erkin'in "Kartallar yüksek uçar" sözünü kanıtlar nitelikteki yeni evinin özelliği bununla sınırlı değil... İkili, 600 metrekarelik rezidanslarına lüks araçlarıyla çıkabilecek. Erkin, ligin devre arasında ABD'ye giderek rezidansın satış işlemlerini tamamlayacak. Ünlü futbolcu; yüzme havuzu, sinema salonu ve SPA'nın da olduğu milyonluk rezidansının keyfini önümüzdeki yıl eşi Şükran Ovalı'yla sürecek.

AŞK YUVASININ KİRASI: 43 BİN TL
Ünlü çift, İstanbul Baltalimanı'ndaki evlerinden geçtiğimiz aylarda Bağdat Caddesi'nin tek lüks rezidansındaki bir penthouse'a taşındı. Lüks sitenin 44'üncü katındaki penthouse'lardan birini kiralayan Erkin, yeni yuvaları için aylık yaklaşık 12 bin dolar (43 bin TL) kira ödüyor.

CANER ERKİN KİMDİR?

4 Ekim 1988 yılında dünyaya gelen Caner Erkin aslen Edremit, Balıkesirlidir. Sol bek mevkinde forma giyen başarılı futbolcu Caner Erkin Beşiktaş forması giymektedir.2002 yılında Manisaspor alt yapısıyla futbol kariyerine başlayan Caner Erkin kariyeri boyunca bir çok kulüpte forma giymiştir.Galasarayda, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan Caner Erkin ayrıca 93 kez milli takım forması giymiştir.Bedelsiz olarak İnter'e tranfer olan ardından kadro dışı kalan Caner Erkin Beşiktaş'a satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak transfer olmuştur

2004 - 2007 yılları arasında Manisaspor takımında 43 maçta 4 gol atmıştır
2007 - 2009 yılları arasında CSKA Moskova takımında 33 maçta 1 gol atmıştır
2009 - 2010 yılları arasında Galatasaray takımında 20 maçta hiç gol atamamıştır
2010 - 2016 yılları arasında Fenerbahçe takımında 159 maçta 9 gol atmıştır
2016 yılında Inter takımında hiç forma şansı bulamamıştır

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

1 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Şükran Ovalı, eğitimini doğup büyüdüğü İzmir'de tamamladı.

İlköğretim hayatına Mustafa Urcan İlkokulunda başlayan Ovalı, Ortaöğretimini Fevzi Çakmak Ortaokulunda tamamlamıştır. Öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul’a gelen güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Okulunda oyunculuk eğitimi alarak kariyerinin ilk adımını atmıştır.

Yer aldığı ilk proje olan, Bez Bebek dizisinde 2 yıl rol alan güzel oyuncu, dizi devam ederken aynı dönemde ekranlarda yer alan Aşk Yakar dizisine transfer oldu. Dizi kariyerinin ardından Alia ve Ev adlı filmlerde rol alan Ovalı, bu projelerde sergilediği performans ile beğeni toplamış ve ardı ardına gelen dizi-film teklifleriyle karşı karşıya kalmıştır.

Öpüşme krizi nedeniyle Paramparça dizisinden ayrılmak zorunda kalan Nurgül Yeşilçay’ın yerine düşünülen isim olan geçen Şükran Ovalı, Erkan Petekkaya’nın da olur vermesiyle diziye dahil oldu.

 

Bez Bebek dizisi: 2007-2009 (FOX) Merve rolünde

Aşk Yakar dizisi: 2008 (Kanal D)

Alia filmi: 2008 - İpek Komiser rolünde

Ev filmi: 2009

Kahramanlar dizisi: 2009 (Show TV) Ayşe Komiser rolünde

Bir Bulut Olsam dizisi: 2009 (Kanal D) Bahar rolünde

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi: 2010 (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)

Reis dizisi: 2011 (atv) Nazlı rolünde

Kötü Yol dizisi: 2012 (Kanal D) Nuran rolünde

Leyla ile Mecnun dizisi: 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)

Avrupa Avrupa dizisi: 2013 Melisa rolünde

Cinayet : 2014 Umay Abalı

Şeref Meselesi dizisi: 2014