Çiçeği Burununda Gelin Gizem Kara İle Çağatay Ulusoy'un Mahkemesi O Nedenle Ertelendi

Ekranların sevilen yüzlerinde olan ve en son İçerde dizisinde izleyicilere rol kesen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile geçtiğimiz günlerde dünya evine giren çiçeği burnunda gelin Gizem Karaca gündeme geçtiğimiz yıllarda uyuşturucu temin etme suçundan yakalanması ile gündeme gelmişti. Şimdi ise gündeme mahkemenin tarihinin ertelendiği öğrenilen ünlü oyuncular hakkında çıkan bu iddia herkesi çok şaşırttı.

'Uyuşturucu temin etmek' suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz olarak yargılanan oyuncu Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, menajer Selin Boronkay ve şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 34 sanıklı dava karar için 31 Ocak 2018 tarihine ertelendi.

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada; duruşma savcısı, ünlü isimler Çağatay Ulusoy, gizem karaca, Cenk Eren ve Selin Boronkay'ın da arasında bulunduğu 9 kişi hakkında 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verilmesini ve 5 yıl süre ile ertelenmesini talep etmişti.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağatay Ulusoy aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynamış, filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynamıştır.



Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık’ta vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynamıştır.Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü olmuştur.Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde SHOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan 'İçerde' adlı dizinin başrolünü canlandırmaktadır.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Güzel oyuncu 7 Eylül 1992’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  Annesi Arnavut, babası ise Selaniklidir. 7 yaşındayken taşındıkları Florida’da başladığı ilkokul eğitimini yurt dışındaki çeşitli okullarda tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı. Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı.

2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. Oldu.2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır.New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır.Çok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca'nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak varmış.Gizem Karaca 2014 yılının Haziran ayında başlayan "Güzel Köylü" adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile başrolde oynadı. Şu anda Kara Sevda dizisinde Mercan karakterini canlandırıyor.