FATİH TERİM'DEN OLAY AÇIKLAMALAR!

Fatih Terim, kendisini eleştiren, Rüştü Rençber'e cevap olarak yazdığı mektupta, sert ve alaylı cevaplar verdi.

Eski milli futbolcu Rüştü Rençber, dün yayınladığı köşe yazısında, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e ''Gururunla bırak'' diye seslenerek istifaya davet etmiş ve eleştirilerini sıralamıştı. Bugün Fatih Terim'den Rüştü Rençbere yanıt geldi. Mektup'tan satır başları şu şekilde:

''ETKİLEYİCİ TESPİTLERİNİ OKUDUM''

Sayın Rençber, Gazetinizde yazdığınız köşe yazısını ve etkileyici tespitlerini okudum. Hürriyet gibi büyük bir gazete'de köşe sahibi olmadan önce seni çok iyi tanıyan biri olarak günlük hayatında kullanabildiğinden fazla sözcüğü yazılarında kullanabiliyor olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Sanırım yöneticilerinde bundan gayet hoşnut.

''HEP Mİ VEFA YOKSUNUYDUN?''

Anlayamadığım, benim üzerimden prim yapmanın sana nasıl bir fayda sağladığı ve bu vefa yoksunu halinin eskiden beri olup olmadığı. Ama anlıyorum gibi yıllar seni çok yıpratmış çok yormuş, sığınacak bir liman arıyorsun.

''KENDİN OL''

Rahat ol. Herşeyi kafana takma, kendi karakterinden vazgeçme. Başkalarının söz ve talimatıyla yollara çıkma, birgün arkanı dönüpte kimseyi bulamazsan bunu kaldıramazsın. Sahadaki sen'i bozma.

''YAZDIKLARINI CİDDİYE ALACAK DEĞİLİM''

Yazıyı yazmadan önce yazdığım doğru mu değil mi diye birkaç kez düşün. Umarım yaptığın hatalar sana zarar vermez ve senin pişmanlıklarla yaşamana sebep olmaz. Benden yana sıkıntın olacağını düşünme. Yazdıklarını ciddiye alarak ortalığı ayağa kaldıracak değilim. Sadece Türk Yargısına başvuracağım. Saygılarımla.