Güzel Oyuncu Tuba Büyüküstün Umut Evirgen Aşkı Alevlenmeden Anne Karşı Çıktı

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve en son Star TV'nin reytinglerde rekor kıran ve izleyicilerin büyük bir merak ile izlediği dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşarak Sühan karakteri ile izleyici karşısına geçen güzeller güzeli oyuncu Tuba Büyüksütün gündeme Umut Evirgen ile olan aşkına annesinin istememesi ile gündeme geldi. Anne Handan Büyüküstün ikilinin ilişkisine karşı olduğunu ve istemediğini belirtti.

Tuba Büyüküstün geçtiğimiz Haziran ayında Onur Saylak'tan boşanmıştı. Boşanmanın ardından ismi Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’ın sahibi Umut Evirgen ile anılmaya başladı. İddiaya göre; Tuba Büyüküstün’ün annesi Handan Büyüküstün bu ilişkiye 2 nedenle karşı.

1) Umut Evirgen, Tuba Büyüküstün ile fotoğrafını çeken muhabiri adamlarına gasp ettirmiş, bu nedenle 1 ay cezaevinde kalmıştı. Oyuncunun imajı sarsılmıştı.

2) Umut Evirgen’in, Tuba Büyüküstün’ün bir hayranına İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çıkışması ipleri gerdi.

MASAYI TERK ETTİ

Tuba Büyüküstün ile annesi Handan Büyüküstün, 1 Ekim Pazar günü Erenköy’deki Divan Restaurant’ta bir araya geldi.Ancak buluşmanın sonunda gerginlik yaşandı. Tuba Büyüküstün masayı terk etti. Annesi de daha sonra hesabı isteyerek kalktıAnne-kızın arasının Tuba Büyüküskün’ün 5 Haziran 2017’de eşi Onur Saylak’tan boşandığından bu yana iyi olmadığı söyleniyor.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMDİR?

Reklam filmleri ile başlarda ön plana çıkan Tuba Büyüküstün zaman içerisinde bu sektörden sıyrılmıştır. Özellikle farklı evlilik hayatı ile gündeme gelen Tuba Büyüküstün bunun dışında reklam filmleri ile oyunculuk mesleğine ilk adımı atmıştır. İlk reklam filmin henüz üniversite yıllarında iken çeken ve devamında bir çok farklı tiyatro oyunlarında sırasıyla baş gösteren ünlü oyuncu zaman içerisinde kendisini önce beyaz perdede sonra ise televizyon ekranlarında bulmuştur. Güzelliği ile son derece göz dolduran Tuba Büyüküstün bir çok tutmuş televizyon dizisi projesinde yer almıştır.



Oyunculuk kariyerine televizyon özelinde Sultan Makamı dizisi ile Kanal D ekranlarında başlayan ünlü oyuncu daha sonra daha farklı projelere geçmiştir. Özellikle Çemberimde Gül Oya dizisini vurgulamak gerekir. Bu dizi ile şöhret basamaklarını son derece hızlı bir şekilde tırmanan ünlü oyuncu Temmuz 2011’de kendi gibi oyuncu olan Onur Saylak ile dünya evine girmiştir. Aslen Erzurumlu olan Tuba Büyüküstün’ün bu evliliğinden iki çocuğu vardır. Şu an için herhangi bir dizi veya film projesi gündemde değildir.