Karadayı Lakabıyla Kenan İmirzalıoğlu 1.5 Milyon'a Fatih Rolünde Oynayacak,Dizi Ne Zaman Başlıyacak

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve en son Karadayı dizisinde Mahir karakteri ile izleyicileri ekrana kilitleyen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz aylarda gündeme ünlü oyuncu Sinem Kobal ile dünya evine girmesi ile gündeme gelmişti. Şimdi ise gündeme Kanal D'nin yeni dizisi Fatih'te başrol oynayacak olan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun bölüm başına 350 bin lira alacağı öğrenildi.

Son olarak karadayı dizisinde bergüzr korel ile büyük bir çıkış yapan ünlü oyuncu yeni dizisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor Usta oyuncu be kez büyük meğlag ile anlaşma sağladı. İmirzalıoğlu yeni dizisinden 1.5 milyona yakın ücret alacak olması şaşkınlık yaptı.

Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Fatih'te başrol oynayacak olan Kenan İmirzaloğlu'nun bölüm başına 350 bin lira kazanacağı iddia edildi. İmirzaloğlu bu kazancı ile çoğu oyuncunun da gelirimi geri de bırakmış olacak. Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı Kanal D'nin yeni sezon dizisi Fatih başlıyor. Diziden bölüm başına büyük bir servet kazanacak olan yakışıklı oyuncu bununla beraber 1,5 milyon liraya yakın aylık ücrete de konmuş olacak. Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi olan Sinem Kobal ise Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Gecenin Ötesi adlı dizide başrol oynayacak. Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmeden önce bölüm başına 30 bin lira alan güzel oyuncu bundan böyle haftalık 40 bin lira kazanazacak.

FATİH NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerinde oynayacağı Fatih dizisi bu sezon Ekim ayında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Ancak dizinin günü ile ilgili olarak henüz net bir bilgi verilmedi.