Kel Halini Sosyal Medyada Paylaşan Kenan İmirzalıoğlu Ortalığı Yıktı Geçti

ATV ekranlarının bir zamanlar reytingde rekorları kıran dizisi olan ve Mahir karakteri ile rol kesen ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz günlerde gündeme yaptığı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Şimdi ise gündeme Fatih adlı yeni dizisi için saçlarını photoshop ile silip sosyal medyada yayınlayan ünlü oyuncu bu paylaşımı ile olay yarattı.

Kenan İmirzalıoğlu, Aralık'ta Kanal D'de ekrana gelecek 'Fatih' dizisi ile yeniden sevenleriyle buluşacak. Dün sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu'nun Photoshop'la saçlarının silinip kelleştirildiği bir fotoğraf paylaşıldı.

"HER HALİN GÜZEL KENAN"

43 yaşındaki oyuncunun bu hali de beğeni aldı. Hayranları 'Böyle bile çok yakışıklısın' yorumunda bulundu. Kenan İmirzalıoğlu, yeni dizisinde Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak.Dün sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu'nun ‘photoshop’la saçlarının silinip kelleştirildiği bir fotoğraf paylaşıldı. Yılın yüksek bütçeli ve iddialı yapımlarından biri olmaya aday ‘Fatih’ dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kadın partneri hâlâ belli değil. Dizinin bu sezonu 23 bölümle tamamlayacağını; Fatih’in İstanbul’u fethettiği sahneyi ise gelecek sezonun başına bırakacağını yazmıştı.


 
Usta oyuncular, böylesine önemli bir dizide ‘misafir sanatçı’ değil de, daha uzun soluklu oynamak istedikleri için O3 Medya, onları memnun edecek bir formül peşinde. O3 Medya, bu yüzden senaryosu netleşmeyen ‘Fatih’ dizisinin kadın başrol oyuncusu için de arayışlarını sürdürüyor.