Otel Odasında Cansız Bedeniyle Karşılaştılar

İzmir'den Ordu'nun Fatsa ilçesine tatil yapmak için gelen kadın avukat, otel görevlilerinin otel odasına girmesiyle birlikte avukatın hayatını kaybetmiş olarak buldular.

Tatil yapmak için ordu’ya gelen 36 yaşındaki kadın avukat Burcu Setol Şimşek, kaldığı otelin odasında hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yakınları tarafından haber alınamayınca, otel yetkililerinden yardım isteyerek kendisine ulaşmaya çalışılması sonucunda, odada ölü olarak bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, 36 yaşında olan kadın avukat Burcu Setol Ş. Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir otel de kalıyordu. Yakın zamanda yakınları kendisine ulaşamadığından durumu otel görevlilerine yardım istemek amacıyla ulaşan yakınları, otel odasında görevlilerin girmesinin ardından yerde hareketsiz olarak yattığı görüldü.

Hemen 112 acil servis ekiplerinin aranması sonucunda olay yerine gelen ekiplerce, otel odasında yerde hareketsiz yatan avukat Burcu’nun yaşam fonksiyonlarının olmadığı öğrenildi ve öldüğü belirlendi.

Fatsa devlet hastanesi morguna kaldırılan Burcu’nun henüz neden öldüğü belirtilmez iken, olay ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattığı öğrenildi.

Avukat Burcu Setol Ş’nin İzmir’den Ordu’nun Fatsa ilçesinde tatil yapmak için geldiği belirtildi.