Özge Yılmaz Çevik'ten Herkesi Şok Eden Açıklama, " Tolga Beni Eve Kitlediği için..."

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve en son Arkadaşım Hoşgeldin adlı komedi programında ekranlar karşısına çıkan sempatik oyuncu Tolga Çevik geçtiğimiz günlerde gündeme sosyal medyada karısı Özge Yılmaz hakkında yaptığı romantik açıklamaları ile gündeme gelmişti. O paylaşımın ardından karısına çok övgü dolu sözlerden yanı sıra eleştiri gelince Özge Çevik'ten esprili şekilde cevap geldi.

Özge Yılmaz Çevik, bazı takipçilerinden gelen eleştirilere esprili bir dille cevap verdi:

İyi niyetli dileklerini iletenlere çok teşekkür ederim. Dilerim ki siz daha da güzelini yaşayın...Siz de kendi tercih ettiğiniz yaşam tarzını, kibar ve iyi kalpli insanlarla paylaşıp, keyifle sürün inşallah...Neyse Tolga beni eve kilitlediği için evden çıkma sürem kısıtlı, daha yazamıyorum, şu an internet kafedeyim. Eve dönmem lazım. Öptüm .. Ay gülmem geldi.

Özge Çevik kimdir?

Özge Çevik hakkında pek bilgi bulunmazgen magazin hayatıyla çok ön plana çıkmayan bir kişiliktir. Komedyen Cem Yılmaz’ın öz kardeşi olan Özge Çevik Tolga Çevik ile 2004 yılında dünya evine girmiştir. Çiftin evliliklerinden Tuna ve Tan adından bir kız birde erkek çocukları dünyaya gelmiştir.

Tolga Çevik Kimdir?

olga Çevik, 12 Mayıs 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. “Avrupa Yakası” adlı dizide Sacit Kıral karakterini canlandırmış ve daha sonra diziden ayrılarak kendi hazırladığı “Komedi Dükkanı” adlı komedi programına ağırlık vermiştir.

1996 yılında Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmuş ve eğitimi sırasında Amerikalı aktör Robin Williams'dan eğitim almıştır. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına başlamıştır. BKM oyuncusu olan Çevik, genellikle BKM yapımı film, dizi ve oyunlarda rol alır. Topluluğun Bana Bir Şeyhler Oluyor oyunu dışında, Yeditepe Oyuncuları'nın Kelebekler Özgürdür oyununda rol aldı.

Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile evlidir. Biri kız diğeri erkek iki çocuk babasıdır. Komedi Dükkanı adlı programı TRT‘den sonra Star TV'de 2010 - 2011 sezonunda açmıştır. 15 Haziran 2011 tarihinde program "Yolun Sonu" adlı bir bölüm ile noktalanmıştır. Şu anda "Arkadaşım Hoş geldin !" adlı Komedi Dükkanı turnesinde yer almaktadır.