Ünlü Futbolcu Caner Erkin'in Yeni İmajı Takipçileri Tarafından Tepki Aldı

Yeşil sahaların önemli ve yıldız futbolcularından birisi olan ve geçtiğimiz aylarda gündeme ünlü ikoncan Asena Erkin ile boşanarak yollarını ayırması ile gelen Caner Erkin şimdi ise gündeme imajını değiştirmesi ile gelmişti. İmajını değiştiren Caner Erkin sosyal medyada fotoğraf paylaşınca takipçileri tarafından tepki aldığı öğrenildi.

Yeni yılın ilk ayında İtalya’da evlenmeye hazırlanan Caner Erkin ve Şükran Ovalı mutluluk pozları vermeye devam ediyor. Dün akşam birlikte kafeye giden ikili çektikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.

CANER SAKAL KESMESİN!

Şükran Ovalı son zamanlarda başından çıkarmadığı şapkasıyla poz verirken, sakatlığı nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan Erkin’in yeni imajı dikkat çekti. Sakallarını kesen ünlü oyuncunun yeni görüntüsünü sevenleri beğenmedi. Ovalı’nın takipçileri “Yenge söyle sakallarını” kesmesin diyerek, görüşlerini belirtti.

 

CANER ERKİN KİMDİR?

4 Ekim 1988 yılında dünyaya gelen Caner Erkin aslen Edremit, Balıkesirlidir. Sol bek mevkinde forma giyen başarılı futbolcu Caner Erkin Beşiktaş forması giymektedir.

2002 yılında Manisaspor alt yapısıyla futbol kariyerine başlayan Caner Erkin kariyeri boyunca bir çok kulüpte forma giymiştir.

Galasarayda, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan Caner Erkin ayrıca 93 kez milli takım forması giymiştir.

Bedelsiz olarak İnter'e tranfer olan ardından kadro dışı kalan Caner Erkin Beşiktaş'a satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak transfer olmuştur

Caner Erkin'in futbol kariyeri

2004 - 2007 yılları arasında Manisaspor takımında 43 maçta 4 gol atmıştır
2007 - 2009 yılları arasında CSKA Moskova takımında 33 maçta 1 gol atmıştır
2009 - 2010 yılları arasında Galatasaray takımında 20 maçta hiç gol atamamıştır
2010 - 2016 yılları arasında Fenerbahçe takımında 159 maçta 9 gol atmıştır
2016 yılında Inter takımında hiç forma şansı bulamamıştır