Ünlü Komedyen Yavuz Seçkin'in Evine O Nedenle Haciz Geldi

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ünlü komedyen olan yakışıklı oyuncu Yavuz Seçkin geçtiğimiz günlerde gündeme yaptığı açıklamaları ile gelmişti. Şimdi ise gündeme film kredisini ödemediği öğrenilen Yavuz seçkn'in evine haciz geldiği öğrenildi.

Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden Yavuz Seçkin bütün birikimi olan 2 milyon TL'yi 16 Eylül'de vizyona giren 'Yıldızlar da Kayar-Das Borak'a yatırmış, 100 bin TL de kredi çekmişti. Film gişede ilgi görmeyince Seçkin maddi sıkıntıya düştü.

2 MİLYON 100 BİN TL HARCADI

Ünlü komedyenin banka kredisini geri ödeyememesi üzerine geçtiğimiz günlerde evine haciz geldi. Bu gelişme üzerine Seçkin, bankanın avukatlarıyla anlaşma yoluna gidip borcun yeniden yapılandırılmasını talep etti. Sanatçının yeni bir ödeme tarihi vermesi üzerine haciz işlemi durduruldu.Das Borak takma adını kullanan Saim'in popstar olma hikâyesini anlatan 'Yıldızlar da Kayar- Das Borak'ı 33 bin kişi izledi.

YAVUZ SEÇKİN KİMDİR?

Şişli Motor Meslek Lisesi'nden mezun oldu. 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başladı. Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı. Radyo Klas'tan ayrılma kararı aldı ve daha sonra Süper FM'de program yapmaya başladı. "Avrupa Yakası" ile televizyon dünyasına adım attı. , Avrupa Yakası dizisinde 'Sertaç' rolüyle yer aldı. Ayrıca "Co-medya" adlı komedi programını yapıyordu. Daha sonra ATV ve Kanaltürk te "Medyatip" programını yaptı. TV de pek başarılı olamayan ünlü komedyen radyoda fırtınalar estiriyor. Halen Pal Fm de haftaiçi her akşam 18:00-20:00 saatleri arası "Yavuz'un Minibüsü" programını hazırlayıp sunuyor.19 Ekim 2012'de vizyona giren Oğlum Bak Git adlı komedi filminde başrol oynamıştır.

Filmografi[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıldızlar da Kayar: Das Borak (2016) -
Galip Derviş (2013) - Tarkan Karcı [1]
Oğlum Bak Git (2012) - Orhan
Comedya (2008)
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (2006) - Anadol
Sevimli Dinozor (2006) - Seslendirme
Avrupa Yakası (2004 - 2009) - Sertaç
Hastayım Doktor - (2002)