Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Filmi İle Bomba Gibi Geliyor, Bakın Partneri kim

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve Star TV'nin büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Cesur ve Güzel'de Cesur karakteri ile izleyicilere rol kesen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ gündeme yeni fişm çekme kararı ile geldi. Beyzaperdeye yeniden dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncun Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filminde partnerinin Büşra Develi olduğu öğrenildi.

Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu.

ÖNÜMÜZDEKİ AY ÇEKİMLERE BAŞLANIYOR

'Cesur ve Güzel' dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemaya ağırlık verecek. Yurt içi ve dışında birçok ödül alan 'Kelebeğin Rüyası' filminin ardından dört yıl beyaz perdeye ara veren oyuncunun yeni projesinin detayları belli olmaya başladı. Önümüzdeki ay Kaş'ta çekimleri başlayacak filmde Tatlıtuğ'un partneri Büşra Develi oldu.


YÖNETMEN KOLTUĞUNDA BORA EGEMEN OTURUYOR

Son olarak 'Fi' dizisinde rol alan Develi'nin rolü için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Yapımcılığını Fırat Parlak ve Koray Şahin'in sahibi olduğu 25 Film'in üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda Bora Egemen oturacak.


BİRÇOK İSİM GÜNDEME GELMİŞTİ

Film için daha önce Meryem Uzerli, Seranay Sarıkaya, Büşra Pekin ve Hande Soral'ın da adları konuşulmuştu.

 

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen oyuncu Büşra Develi Develi ailesinin 4 kızından biridir. İlkokulu İzmit’te bitirdikten sonra ailesiyle birlikte Antalya’ya taşınmıştır. Antalya’da ortaokul ve lise eğitimini tamamlayan Büşra Develi üniversiteyi İstanbul’da okumuş ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.
 


İlk defa Star TV ‘de 2015 yılında yayınlanan ‘’Tatlı Küçük Yalancılar’’ dizisinde selin karakterini canlandıran oyuncu böylelikle televizyon dünyasıyla tanışmıştır. Diğer oynadığı dizi Kanal D ekranlarında 2016 yılında başlayan ‘’ Tatlı İntikam’’ adlı dizidir. Büşra Develi bu dizide psikolojik sorunları olan ‘’Rüzgâr’’ karakterini canlandırmıştır. Ayrıca İlyas Yalçıntaş’ın ‘’incir’’ şarkısının klibinde rol almıştır.