Ünlü Oyuncu Merve Boluğur Eski Eşi Murat Dalkılıç'a Rakip Çıktı

Seslendirdiği şarkıları ile kendisini tanıdığımız Murat Dalkılıç'ın eşi Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde gündeme Murat Dalkılıç ile boşanma kararı ile gündeme gelmişti. Şimdi ise gündeme tek şarkılık bir single çıkacağı öğrenilen güzeller güzeli oyuncu Merve Boluğur'un eski eşi Murat Dalkılıç'a rakip çıktığı iddia ediliyor.

2 yıllık eşi Murat Dalkılıç'tan boşanarak gündem olan Merve Boluğur'un ilk işi upuzun ve simsiyah saçlarında değişikliğe gitmek olmuştu. Şimdilerde doğumgününü kutlamak için aralarında Yağmur Tanrısevsin'in de olduğu arkadaş grubuyla Paris'te olan güzel oyuncu, bir radikal karar daha aldı. Merve Boluğur, sürpriz bir hareketle eski eşine rakip olacak... Sesinin güzelliğiyle bilinen evli oldukları dönemde Murat Dalkılıç'la düeti de konuşulan güzel oyuncu, tek şarkılık bir single albüm yapacak.

TAVRINI KOYDU

Merve Boluğur'un profesyonel anlamda şarkıcılığa adım atacağı parçanın sözü ve bestesi ise Oğuzhan Koç imzası taşıyor. Daha önce de Dalkılıç'la 'Aşinayız' isimli parçada düet yapan Koç, boşanma sürecinde büyük destek verdiği Boluğur'un yaşadıklarından esinlenerek yeni bir şarkı yaptı. Parçanın tamamlanmış halini de Merve Boluğur'a yaş günü hediyesi olarak dinleten Oğuzhan Koç, böylece Murat Dalkılıç ile Boluğur ayrılığında da güzel oyuncudan yana olduğunu ilan etmiş oldu. Bu arada Merve Boluğur da dün instagram'da yayınladığı doğumgünü mesajında Koç'a yazdığı şarkı için teşekkür etti.

Boluğur, yaş günü için Paris'teyken aynı saatlerde Dalkılıç da ailesiyle Karadağ'da tatildeydi.

PAŞA GÖNLÜM NE İSTİYORSA ONU YAPTIM

Dün 30 yaşına basan ve doğum gününü "En sevdiğim yer" dediği Paris'te kutlayan Merve Boluğur, Hotel Costes'ten paylaştığı kareye şu notu düştü: "Akışta kalarak kalbimin sesini dinleyerek deli dolu duygusal olgun kadın olarak yeni yaşımda paşa gönlüm ne istiyorsa onu yaptım."

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu. Boluğur halen Gossip Girl adlı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı.

2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı.

2007 yılına fantastil korku filmi Gomeda ile başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın sona ermesinin ardından Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden adlı T.V. dizisinin kadrosuna girdi. Genç oyuncu bundan bir yıl sonra ise Cem Görgeç tarafından yazılıp yönetilen Hoşçakal Güzin adlı T.V. filminde rol aldı.

Merve Boluğur kimdir

Aşk Yeniden’in sona ermesinin ardından Kül ve Ateş adlı T.V. dizisinde rol alan Boluğur, halen Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.


2012 yılında Rexona reklamında oynadı. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü oldu.

Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi.

Merve Boluğur’un filmografisi…

2006 - 2007 - Acemi Cadı

2006 - Keloğlan Karaprense Karşı (Sinema filmi)

2007 - Gomeda (Sinema filmi)

2007 - Aşk Yeniden

2008 - Hoşçakal Güzin (Sinema filmi)

2009 - Kül ve Ateş

2010 - Küçük Sırlar (Ayşegül Yalçın)

2011-2013 - Kuzey Güney (Zeynep Çiçek)

2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl (Nurbanu Sultan)