2018 yılı kurban bayramına sayılı günler kaldı bu yıl hükümet kararı ile bayram tatili kamu sektöründe çalışanlar için 9 gün oldu.18 Ağustos Cuma günü başlayacak bayram tatili 26 ağustos pazar günü bitecek 27 Ağustos pazartesi günü iş başı yapılacak.
En çok merak edilen konuların başında gelen 20 Ağustos pazartesi günü bankalar ptt vergi daireleri kamu kurumları açık mı kapalı mı olacak sorusu oluyor
Bankalar arefe günü yarım gün çalışırsa eft ve takas çek işlemleri olmayacak Özel sektör olduğu için bankalar çalışıyor olması gerekecek.Ancak Hastaneler Ptt kamu kurumları tatil olacak.Acil ve nöbetçi eczaneler hizmet verecek
Özel sektör de bayram tatili de bu yıl arefe gününün pazartesi ye gelmesi nedeniyle 9 gün olması muhtemel gözüküyor.Cuma günü mesai bitimi sonrasında bir çok işyeri de 27 ağustos pazartesi gününe kadar kapalı olacak.
YORUMLAR