Yeşilçam'ın Efsane oyuncularından birisi olan Nuri Alço'dan gelen son dakika haberi Türkiye'yi üzdü.Koronavirüse yakalandığı açıklanan ve evinde tedavi gören ünlü isimden az önce gelen son dakika bilgisi başta ailesi ve sevenleri olmak üzere herkesi üzdü.Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçılarından Nuri Alço hastaneye corona virüsü nedeniyle kaldırıldı.
Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu, sevenlerinden dua istedi.69 yaşındaki usta oyuncu Nuri Alço bir hafta önce corona virüsüne yakalandı. Durumu ağırlaşan Alço, hastaneye kaldırıldı. Nuri Alço’nun eşi Burcu Sezginoğlu, “Herkül’üm benim… Sen benim nefesimsin.
Az kaldı iyileşmene aşkım” diyerek sevenlerinden dua istedi.Kötü adam karakteri ile gönüllere taht kuran Nuri Alço'nun en son sağlık durumu nasıl bunu ilerleyen günlerde göreceğiz. Tek temennimiz ünlü oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz